Onze school is nieuw, apart en helemaal van deze wereld!!

De Zonneparel

Onze school is gehuisvest in een prachtig nieuw schoolgebouw De Zonneparel. Door zijn moderne uiterlijk en het duurzame karakter is het met recht een Parel te noemen. Het is een mooi, ruim opgezet gebouw, met vele mogelijkheden.

Het gedeelte van De Wijde Wereld heeft 9 ruime klaslokalen en diverse extra ruimtes, die nodig zijn voor het geven van goed onderwijs. Het heeft een speellokaal voor de leerlingen van groep 1-2. Daarnaast is er in het gebouw een sporthal, deze wordt onder andere gebruikt voor gymlessen voor de groepen 3 t/m 8.

Het gebouw heeft ook een gezamenlijke aula voor beide scholen en een ontmoetingsruimte, waar diverse activiteiten worden georganiseerd.

Het ruime speelplein bij de school met voetbalveldje, speeltoestellen, een zandbak etc. biedt volop uitdaging voor alle kinderen.