Onze school is nieuw, apart en helemaal van deze wereld!!

Onze wereldse school

OBS De Wijde Wereld is dé openbare basisschool van de wijk Liendert. Deze school is gehuisvest in De Zonneparel.
De Wijde Wereld bestaat sinds 1 augustus 2016. Met deze mooie naam wil de school alle kinderen en hun ouders een warm welkom geven. De Wijde Wereld is een school met een wijde blik en we ontvangen kinderen met wijd open armen. We willen kinderen goed voorbereiden op hun toekomst. In de huidige multiculturele samenleving leert De Wijde Wereld de kinderen door wereldwijs onderwijs ook echt samen leven.

Het logo dat bij de school hoort, symboliseert die kleurrijkheid van de school. Op deze website willen we u zo goed mogelijk een impressie geven van het onderwijs wat wij geven aan alle kinderen. Maar natuurlijk kunt u ook altijd met vragen terecht bij de directie en de leerkrachten van De Wijde Wereld. Vol trots zullen wij onze school aan u laten zien, zodat u kunt kijken en ervaren hoe wij dagelijks met onze leerlingen omgaan.

De Wijde Wereld, een basisschool voor wereldwijs onderwijs voor alle kinderen!