Onze school is nieuw, apart en helemaal van deze wereld!!

Onze wereldse school

OBS De Wijde Wereld is dé openbare basisschool van de wijk Liendert. Deze school is gehuisvest in De Zonneparel. Op 8 maart 2019 is er van 9 tot 11.30 een Open Dag. Wij nodigen u van harte uit!
De Wijde Wereld bestaat sinds 1 augustus 2016. Met deze mooie naam wil de school kinderen en hun ouders uit alle windstreken een warm welkom geven.De Wijde Wereld is een school met een wijde blik en wijd open armen, die kinderen goed voorbereidt op hun toekomst. In de huidige multiculturele samenleving leert De Wijde Wereld de kinderen door wereldwijs onderwijs ook echt samen leven.

Het logo dat bij de nieuwe school hoort, symboliseert die kleurrijkheid. Evenals de vormgeving van onze nieuwe website. Op deze website willen we u zo goed mogelijk een impressie geven van het onderwijs wat wij geven aan alle kinderen. Maar natuurlijk kunt u ook altijd met vragen terecht bij de directie en de leerkrachten van De Wijde Wereld. Vol trots zullen wij onze school aan u laten zien, zodat u kunt kijken en ervaren hoe wij dagelijks met onze leerlingen omgaan.

De Wijde Wereld, een basisschool voor wereldwijs onderwijs voor alle kinderen, ongeacht levensbeschouwing, herkomst of maatschappelijke positie van ouder(s).